HelpBook: Автобусната спирка пред язовир "Пасарел" е нефункционална

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата на Investor Media Group

20.09.2019 | 16:43 Редактор: Анисия Иванова
HelpBook: Автобусната спирка пред язовир

В платформата Helpbook.info ни изпратиха сигнал за една предпочитана от туристите дестинация край София и състоянието на спирката там: "Автобусната спирка пред язовир "Пасарел" е абсолютно нефункционална. Представлява маломерна ламаринена конструкция с миниатюрна порутена пейка, където температурата сигурно е над 40 градуса през лятото. По цялото трасе между Панчарево и Пасарел спирките са в подобен вид. Моля за подмяна!

Също така никъде няма електронни табла. При положение, че автобусите минават с над час чакане - поставянето на информационни табла би било много полезно за пътниците.“

В платформата постъпи и сигнал за детска площадка в окаяно състояние в междублоковото пространство в квартал Дианабад. От изпратените снимки е видно, че не е поддържана от години и дървената конструкция на катерушката е стара и изгнила.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook