Helpbook: Недовършени ремонти, липса на антипаркинг колчета...

В платформата на Investor Media Group може да подадете сигнал за нередност

10.09.2019 | 14:26 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook: Недовършени ремонти, липса на антипаркинг колчета...

В Helpbook.info сме обединили няколко сигнала за проблеми по улиците. В платформата получихме сигнал за недовършени ремонти на улична инфраструктура в Русе. Още преди няколко месеца започнали ремонти на тротоарите, но повече от месец от строителите няма и следа. Недовършени ремонти пречат на всички, които живеят в съседство, а прахът, който се вдига във въздуха - на всички в града.

Следващият сигнал е за недобре свършена работа от служители в район "Красно село“. След подадено оплакване още преди два месеца за запушена шахта и липсваща решетка, същата е възстановена, но работата е свършена частично, тъй като е пропуснато почистване на съоръжението и наводняванията на улицата продължават.

Завършваме с два сигнала от район "Възраждане“. Пред блок в квартала редовно се паркира на тротоара, което прави невъзможно ползването му от пешеходци. Проблемът се задълбочил с оформянето на зелена зона в близките улици.

В съседство се установява аналогичен случай - паркирането по тротоара и пътното платно е безразборно, което затруднява предвижването пеша и разминаването на колите. Нашият потребител иска да се поставят антипаркинг колчета и се надяваме за бърза реакция от компетентните органи.

Ако видите нередности или проблеми, не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info.  Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страница ни във Facebook ТУК