Историите ON AIR

Неделя от 16:00 часа
още

Историите ON AIR: Трейлърът на 2021 година

Ерата на Водолея вече е тук

02.01.2021 | 20:00 Редактор: Искра Ангелова

Ерата на Водолея вече е тук! Човечеството навлезе в нова епоха и получава звезден шанс да промени институциите, да разреши конфликтите, да се избави от популизма. Водолеят ще търси възможности и ще намира решение на проблемите. Това е ярък период на прогрес, свободолюбие, пъргавина и интелигентно развитие. Започна великата мутация!

Десет дни преди края на 2020-та година, по време на зимното слънцестоене, с великия съвпад на Юпитер и Сатурн настъпи ерата на Водолея. Това е знакът на демокрацията, прогреса и хуманитарните каузи. Този период ще продължи поне 2000 години. И както всяка нова епоха, така и тази ще е съпътствана от климатични промени, глобални сътресения, цивилизационна криза, икономически и културни революции и нови религиозни учения.

Звездната карта за 2021 година показва, че често, активно и стихийно на различни места по света хората ще протестират. Недоволството им ще е породено от условията на живот. Има вероятност да се сформират и нови движения, които да се борят за свобода и независимост.

"В света като цяло и за България в частност можем да очакваме съвършено нови лица. Но дали те ще са готови да поемат удара на хаоса – не е сигурно. По-скоро ще са първоначални декларации, а после последващо несправяне. Същото се отнася и за опозиционните партии и синдикатите в целия свят, включае и България. Отново ще има недоволства, критики, без да има реално полезни предложения, работещи предложения", казва нумерологът Ели Маринова.

Тя обяснява, че 2021 година започва с равносметка за последните 31-32 години и чертаене на планове за бъдещето. Според прогнозата ѝ там, където е било суша ще се появят пари, а там където са били сигурни и стабилни парите ще потънат като вода в пясък.

От средата на януари до средата на февруари се очакват големи сътресения, предупреждават вещите в разчитането на небесните знаци. В международен план има опасност от изключително голямо напрежение, сериозни проблеми и демонстрации.

"Аз смятам, че този период ще ни е тежък. Моята препоръка е да не се намесваме в масови движения и да не опитваме да преборим външните условия. Безсмислено е когато хаосът е най-голям да се прави нещо, защото няма да има никакъв резултат. Това е все едно да се опитваме да спрем вятъра", казва астроложката Антоанета Салфидж.

Тя обяснява, че до края на май почти всички планети с изключение на Меркурий ще са директни. Процесите, които ще започнат през януари-февруари ще се развиват устремно и няма да могат да бъдат спрени. След затъмнението на 10 юни и всички планети ще станат ретроградни и ще започне период на застой. От края на септември до края на октомври обаче една след друга те отново ще тръгнат напред. Започнатите дела в началото на годината, които са се дооформили по време на ретроградността им ще започнат да работят за новите процеси.

"Важното е, че ще оцелеем. Няма кой знае какви лоши събития да се случат. Те се случиха 2020 година и сега продължаваме да плащаме последствията. До година и три месеца ковидът ще продължи в цял свят. Това ще бъде основната тема в целия свят“, каза ясновидката Илиана Чаушева-Гюкчен.

Прогнозата ѝ за 2021 година показва, че България на два или на три пъти ще попада в политическа спирала. На хоризонта обаче се появява нов лидер. Той до сега не е бил партийно обвързан. Този човек има свой успешен бизнес и до пролетта дори няма да подозира, че ще се заеме с политика.

Вижте целия филм на Миглена Георгиева във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК