Историите ON AIR

Неделя от 16:00 часа
още

Историите ON AIR: 2020 – според предсказанията

Тази година започва ерата на Водолея

11.07.2020 | 20:07 Редактор: Искра Ангелова

Високосната 2020-та година провокира астролози и ясновидци. Прогнозите им за ново начало и разчупване на старите модели, за смъртта на една епоха и раждането на нова – вещаят несигурност и напрежение.

През юни бяхме свидетели на две затъмнения – слънчево и лунно. В този месец шест планети имаха едновременно ретрограден ход.

Това са Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон. От тях само Венера приключи с вървенето назад малко преди края на месеца. Планетата на любовта, връзките и финансите е преживяла своята символична смърт и прераждане през този юни. Останалите продължават ретроградният си ход и през лятото, и през есента. Според астролозите тези небесни сигнали ще дадат мощно отражение върху живота ни през следващите 18 месеца – до края на 2021-ва година.

В края на 2019-та година световноизвестният астролог Гал Сасон публикува своята прогноза за 2020-та. Той казва, че в продължение на десетилетия колегите му от цял свят очакват настъпването ѝ с нетърпение и страх. Някои пророкуват бедствие, а други я сочат като годината, в която ще се роди нова епоха.

През 2020-та започва ерата на Водолея, затова годината ще е ключова за хода на историята и развитието на общество. Ще живеем на изключително бързи обороти. Ще трябва да се научим да уважаваме мига. Тези, които се откажат от рутината и тръгнат по свой собствен път ще имат изключително големи възможности. "Това означава, че ти си на пътя като в картите Таро – "Глупака", който тръгва с една бохчичка и цялата му сила е в сопата на рамото.

Нищо друго нямаш под ръка. Нямаш спестени пари. Нямаш приятели, които да ти помагат. Не знаеш къде ще ядеш. Не знаеш къде ще спиш. Напрактика такива ще бъдем 200 години напред." Това обяснява астрологът Антоанета Салфидж. Тя е категорична, че сме на прага на един нов, изключително интересен 200-годишен период.

Новото начало ще е свързано с трудности, конфронтации, предизвикателства и с много обрати. Новото трябва да се адаптира и ти да се адаптираш към новото, казва нумерологът Ели Маринова и допълва, че ерата на Водолея пристига в целия свят и поставя новият световен ред! Дигитализацията става масова.

До година и четири месеца в България ще се появи голям лидер. Той ще е харизматичен, ще обедини хората и ще ги поведе след себе си. Ще бъде млад човек, който до сега не е бил в политиката. По образование може би ще е юрист. Такава е прогнозата на ясновидката Илиана Чаушева – Гюкчен.

Какво ще се случи до края на годината според Илиана Чаушева – Гюкчен, Антоанета Салфидж и Ели Маринова – вижте във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Ама какви са тези измишльотини... Сигнализирай за неуместен коментар