Спектакълът "Апарт" отдава почит на знаменити български артисти

И още: „Мисис България Worldwide 2018“ и екскурзия в Истанбул

28.01.2019 | 16:17 Редактор: Димана Мирчева
Спектакълът

С най-престижната титла за омъжени дами „Мисис България“ миналата година се закичиха 8 красиви българки. Една от тях -  „Мисис България Worldwide 2018“ Лидия Янева ни е на гости днес. Тя е магистър по право, по професия юристконсулт, има един син и поставя на първо място семейството си.

Документалният спектакъл „Апарт“ отдава почит на знаменити български артисти, като зрителите на театър „Азарян“ ще го видят на 30 януари. Заглавието „апарт“ идва от термин в театъра, който означава думи на персонажа, произнесени директно към публиката. В спектакъла са използвани документални разкази и интервюта на бележити режисьори и актьори като: Крикор Азарян, Леон Даниел, Наум Шопов, Ицко Финци, Емилия Радева, Гинка Станчева и много други. Людмила Сланева и режисьорът Илко Ганев са при нас. 

В рубриката за фамилна екскурзия днес тръгваме на любима дестинация – близка и красива, великият Истанбул, наричан Цариград и Константинопол. Този мегаполис, който е на европейска и азиатска земя, крие несметни богатства като дворци, музеи, съкровища, хареми, там е Света София, там е Синята Джамия. А за всеки има пазари, наргилета, кафета, баклави и локум, разбира се!