Астрологът Силва Дончева: Важна е не зодията, а часът на раждане

Още интересни теми в предаването ДНЕС в неделя по Bulgaria ON AIR

15.08.2016 | 16:28 Редактор: Ирина Георгиева
Астрологът Силва Дончева: Важна е не зодията, а часът на раждане

ДНЕС в неделя на 14 август срещна зрителите ... с бъдещето. На гости на водещата Ирина Белчева беше астрологът Силва Дончева.

"Има хора, които и през три дена се обаждат, както и такива, които идват само веднъж. Има хора, които не знаят къде са попаднали - има всякакви хора", обясни астроложката.

От последните шест- седем години има лошо планетарно влияние, което разтърси цялата планета, коментира Дончева. Тя прогнозира, че това влияние ще продължи.

Абсолютно всички планети влияят върху нас, както и тези небесни тела, които дори не познаваме, поясни астроложката. По думите й август ще бъде спокоен и добър, но през септември положените ще бъде тревожно. Дончева препоръчва сватбите след 19 август и през септември да бъдат отложени.

Най-важният детайл е не зодията или планетата, а часът на раждане, подчерта тя.

Забавните репортери Боби и Асен също обсъдиха зодиите.  

Астрологията е цяла наука, смята Боби, докато Асен признава, че не ги разбира.

Предаването ДНЕС в неделя продължи с близначките Алекс и Влади. Те разказаха дали имат обща съдба и дали продължава да ги влече музикалната сцена.

"Сменяме си често емоциите, но сме доста луди. Луди глави", признаха момичетата.

Алекс и Влади коментираха, че им е трудно да са разделени и прекарват много време заедно. "Израснали сме с внимание", добавиха още те.