ДНЕС в събота: Лицата на предаването "Гол" разказват за света на спорта

Екипът на предаването показа и поредната рубрика на Асен и Боби, предпремиерни видеа от предаването "Клик" с Аспарух Йорданов

27.06.2016 | 15:40 Редактор: Ирина Георгиева
ДНЕС в събота: Лицата на предаването

Предаването ДНЕС в събота с Ирина Белчева - по-различният съботно-неделен сутрешен блок. Мястото и времето, в което се настанявате удобно вкъщи, а ние ви предлагаме едно по-различно събуждане в съботната утрин.

В съботната сутрин на 25 юни гостуваха не една, а три звезди. Те са телевизионни водещи, а любовта им към спорта ги превръща в любимци на зрителите. Те могат да се карат яростно в ефир, но в края на деня всичко завършва със смях. Независимо дали са от Левски или ЦСКА. Те са лицата на българската спортна журналистика - Николай Александров и Борис Касабов и Томислав Русев. 

Лицата на предаването "Гол" разказват за света на спорта, настоящето европейско първенство и бъдещето на българския футбол. Екипът на предаването ДНЕС ги срещна с техни близки и колеги, както и ги провокира да споделят откровено какво не харесват един в друг. 

Дяволът се крие в детайла, казват хората. Но какво се крие в града ни, как да видим красивото над сивото и какво стимулира хората да преоткриват София всеки ден с нейните етюди разказва Иван Шишиев - автор на страницата “Етюдите на София” или калейдоскоп на един малък човек пред Диана Костова. 

Екипът на предаването ДНЕС показа и поредната рубрика на Асен и Боби, предпремиерни видеа от предаването "Клик" с Аспарух Йорданов.