Нов случай на детска агресия вкара момиче в болница в Сандански

До физическата саморазправа се стигнало след обиди и закани в социалните мрежи

23.01.2019 | 18:50 Редактор: Тодор Петров
Нов случай на детска агресия вкара момиче в болница в Сандански

Нов случай на агресия между деца. 17-годишно момиче е в болница, след като беше нападнато и бито от непълнолетни момичета в Сандански. Близо 3 месеца група ученички заплашват през социалните мрежи други две непознати дотогава момичета - на 13 и на 17.

"От 3 месеца започнаха да ме заплашват със съобщения във Facebook, с гласови също. "Мир на праха ти, ще ти счупя костите", обиждаха семейството ми", разказа едно от момичетата пред Bulgaria ON AIR.

Докато се разхожда в Сандански в събота, 13-годишното момиче попада на групата от социалните мрежи. Започват да я обиждат, тогава тя звъни на сестра си, която е в кафене наблизо. 

17-годишното момиче пита какъв е проблемът, но по думите ѝ агресивните тийнейджърки започват да я скубят и удрят. Боят се случва на метри от общината и полицията в курортния град. На мястото обаче първо идва майката на малтретираните момичета.

"Малката дъщеря ми се обади по телефона, бях си вкъщи и тръгнах. Отидох на мястото, момичетата бяха избягали и отидохме веднага в полицията. Обаче на дъщеря ми ѝ стана лошо там и отидохме в спешно отделение", сподели майката Ваня Дамянова.

Впоследствие 17-годишното момиче е хоспитализирано и ще трябва да остане в болницата няколко дни.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК