Разврат в Кюстендил: Разследват мъж и майка на дете, карали го да гледа секс сцени

Предстои делото да продължи в съда

23.02.2024 | 18:02 Редактор: Деси Николова
Разврат в Кюстендил: Разследват мъж и майка на дете, карали го да гледа секс сцени

Районната прокуратура – Кюстендил внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Г.В. (на 54 години) за извършени престъпления. Обвиняема по делото е и 43-годишната Д.Д., привлечена към наказателна отговорност, съобщиха от прокуратурата.

Обвиняемата Д.Д. сама отглеждала дъщеря си, родена през 2007 г.

През 2016 г. в интернет сайт жената се запознала с Г.В. Впоследствие двамата се сближили. Мъжът я посещавал в дома ѝ, който тя обитавала заедно с малолетната си дъщеря, полагал грижи за тях. Водел ги и на почивки на различни места в България. По този начин целял и се сближил с майката и дъщерята.

В периода от м. юни 2016 г. до м. юли 2018 г. обвиняемият Г.В. извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14 годишна възраст.

В съучастие с майката на пострадалото момиче – обвиняемата Д.Д., обвиняемият склонявал детето да наблюдава действителни полови сношения между лица от различен пол.

От страна на обвиняемия Г.В. престъплението е извършено чрез положение на зависимост, а от страна на обвиняемата Д.Д. - чрез положение на надзор, в качеството ѝ на майка и законен представител на малолетната. Предстои делото да продължи в съда.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR