Шофьор блъсна жени в Разлог, очевидец го фрасна здраво в лицето и го прати в болница

Инцидентът станал на кръгово кръстовище

20.02.2024 | 11:53 Редактор: Толя Стоянова
Шофьор блъсна жени в Разлог, очевидец го фрасна здраво в лицето и го прати в болница

Шофьор на камион блъсна две жени, които засаждали цветя на кръгово кръстовище в Разлог. Инцидентът станал около 11:00 часа на кръстовище с кръгова организация на движение между ул. "Опълченска", ул. "Черна река" и ул. "Стара планина" в гр. Разлог. Товарен автомобил "Мерцедес" с 31-годишен водач от гр. Разлог, потегляйки от кръстовището, е блъснал 48-годишна жена, която е полагала обществено полезен труд в община Разлог за получаване на месечни помощи.

След реализираното ПТП, полагащ обществено полезен труд 53-годишен мъж е нанесъл удар с юмрук в областта на лицето на водача. Шофьорът се изплашил и е потеглил с автомобила, при което е блъснал и 36-годишна жена, която също е полагала обществено полезен труд.

С контузия в областта на коляното е пострадалата 48-годишна, а другата жена е с контузия в областта на ходилото. След извършен медицински и двете са освободени за домашно лечение. Водачът на автомобила е пострадал с контузия в областта на окото и е настанен за наблюдение в МБАЛ-Разлог със съмнение за комоцио. 53-годишният мъж от гр. Разлог е задържан със заповед за задържане до 24 часа. На участниците в инцидента са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни, предаде "24 часа".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)