"Знаете ли още колко пребити и остригани имаше в този комплексарски град..."

Бившата Мис Стара Загора Божидара Овчарова направи разкрития

02.08.2023 | 18:32 Редактор: Тодор Петров

Районната прокуратура се самосезира след публикации за системно насилие и над други жени в региона на Стара Загора. Наблюдаващият прокурор е разпоредил да бъде извършена мащабна проверка.

В социалните мрежи бившата Мис Стара Загора Божидара Овчарова твърди, че подобни случаи с насилие има още от 2015 година.

"Знаете ли още колко остригани имаше, колко пребити, колко градски легенди... Не са толкова фрапантни, но сами по себе си са отвратителни, това е гибелта на цяло едно поколение", казва тя. 

"Далеч не е първият в историята на този комплексарски град, сюжетната линия от 2015 г. не се е променила, голи снимки, подстригване, побои... Въпросното момче е един от най-големите колекционери на голи снимки на момичета в Стара Загора", допълва Божидара.

След клипчето, пуснато в TikTok, Районната прокуратура в Стара Загора се самосезира. Според председателя на Съюза на съдиите Татяна Жилова, случаят с Дебора е "ярка манифестация на това колко големи са проблемите в съдебната система". 

Вижте повече в репортажа.


1
1 rate up comment rate down comment 2
Shrek
преди 9 месеца
Тая *** и проста чалгарка мьекаща от екрана и назидателства, всъщност в даденият случай е права. Много случаи се замитат под черджето. Истината винаги е някъде по средата и никога само на едната страна. Клан-клан-недоклан, ама пък имала връзка от 14 годишна с женен мъж с две деца, наркоманка, ***, а той Сигнализирай за неуместен коментар