Убили Петър от Божурище заради момиче на 16 г., сестра му с разтърсващ разказ

Мъжът е бил съблечен и влачен гол

16.06.2023 | 13:56 Редактор: Искра Ангелова

Напрежение в Божурище след жестокото убийство на 37-годишния Петър. Той е бил пребит до смърт посред бял ден в парк в града. Има задържан, повдигнато му е и обвинение.

Престъплението се случва в събота около 17:00 ч. в парк "Орлите". Младият мъж е бил убит навътре в парка, а сестра му заяви пред Bulgaria ON AIR, че повод за убийството е 16-годишно момиче. Жената твърди, че брат ѝ е убит от бащата на момичето, след като трети човек е направил интрига и е заявил, че убитият Петър се е опитал да съблазни момичето.

Твърдения, които Катерина и близките на Петър определят като откровена лъжа.

"Убийството е станало по много грозен начин - пребили са го, до такава степен са го ритали, че експертизата показва, че е починал от черепно-мозъчна травма, както и че далакът му е бил разкъсан на две", каза сестрата на убития - Катерина Стойчева.

По думите ѝ Петър е бил съблечен и влачен гол.

"Това е изключителна гавра. Този трагичен инцидент се случи заради едно момиче, което е приятелка на брат ми. Казали са на нейния баща, че брат ми я е закачал и че бил ѝ казал нещо, след което се установява, че това не е така. Момичето също е дало показания, че това не е вярно. Казала е, че брат ми не я е докосвал и че са били приятели", допълни Катерина Стойчева.

Bulgaria ON AIR опита да потърси бившата съпруга на задържания за убийството, но тя отказа коментар. А семейството на убития Петър настоява за най-тежката присъда.


2
0 rate up comment rate down comment 0
Никсън
преди 10 месеца
Да, вероятно са били само приятели и той не е имал никакви щения. Харесвали един футболен отбор и се разбирали да решават задачи по математика заедно. Кой знае какви извръщения е имало преди това, че да се стигне до там. Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 1
Гроби Таласъмо
преди 10 месеца
Малко е възрастничък за 16 годишната и може би и е строшил саксийката но чак да го убият толкова жестоко,не е нормално... Сигнализирай за неуместен коментар