В килия за мъже или за жени е Емили Тротинетката?

По лична карта пък Емили се води мъж

09.04.2023 | 15:00 Редактор: Елеонора Танева
В килия за мъже или за жени е Емили Тротинетката?

Емили Тротинетката е в самостоятелна килия в пловдивския арест. Това съобщиха за "24 часа" от правосъдното министерство.

В социалните мрежи се появиха предположения в каква килия трябва да е задържаната. Някои предположиха, че е в мъжка, други - в женска, а трети - по средата. Оказва се обаче, че пловдивските служители на съдебната охрана и местата за лишаване от свобода са решили да я настанят сама в килия, далеч и от мъжете, и от жените.

По лична карта 21-годишната блондинка се води Даниел Йорданов, но се представя като Емили Йорданова. Самата тя се определя като лесбийка, която живее в семейна триада, или още в полиаморна връзка. По лична карта пък Емили се води мъж. 

В ареста попадна след като в публичното пространство се появи видео с гавра с момче в търговски център в Пловдив. Обвинението, което повдигна прокуратурата, е за хулиганство.

Малко вероятно е по това обвинение Емили да влезе в затвора, защото има чисто съдебно минало, няма други криминални прояви, и най-вероятно наказанието и би било условно или административна глоба. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)