Самоубийство остава основната версия за смъртта на Кафелов, близките му не вярват

Не е ясно и кой ще изпълнява длъжността кмет на Якоруда

15.11.2022 | 13:35 Редактор: Тодор Петров

Продължава разследването на смъртта на кмета на Якоруда, който беше открит вчера мъртъв на задната седалка в колата му с огнестрелна рана в главата. Последните обаждания от телефона му са били към близки роднини и хора от общината. Вчера той е отпратил личния си шофьори и е заявил, че ще се разхожда в гората. Впоследствие тялото му е открито в автомобила.

Основната версия за смъртта на Нурадин Кафелов е самоубийство, сочат събраните до момента доказателства по случая. По това работи прокуратурата, след като беше открито тялото на 64-годишния Кафелов. Близките му обаче не вярват, че може сам да е посегнал на живота си.

"Вярвате ли, че този кмет е бил по-различен? Той на цяла Якоруда помагаше", сподели негов първи братовчед, който не се съгласи с позицията на прокуратурата, че през последните дни Кафелов е действал странно.

В Якоруда всички говорят за открития прострелян кмет, а днес в общината почти никой не дойде на работа. Не е ясно и кой ще изпълнява длъжността, докато не бъде избран нов кмет.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.


1
0 rate up comment rate down comment 0
tyo
преди 1 година
Помагаше на 10 човека около себе си Сигнализирай за неуместен коментар