Шофьорът, убил момиче в Шумен, не бил дрогиран, а под зъболекарска упойка

Съдът му наложи "домашен арест"

30.09.2022 | 19:15 Редактор: Ирена Бакърджиева

18-годишният младеж, предизвикал катастрофа с жертва в Шумен, излиза от ареста. Съдът постанови мярка домашен арест за водача. 

Изненадващо по време на заседанието стана ясно, че в кръвта на младежа няма наркотици. Първоначално полевият наркотест отчете употреба на амфетамини. По тази причина съдът реши да наложи по-лека мярка на 18-годишният шофьор.

"Тези полеви тестове се влияят и от други фактори - упойки, енергийни напитки. Същият ден той е бил на зъболекар, поставили са му 3 вида упойки, давали са му обезболяващо и целият ден не е ял", заяви адвокатът на обвиняемия Ивайло Тошев.

"Човекът през целия си живот буквално не е докоснал наркотик, никой не може да ни убеди, че той е взел някакви наркотици или нещо, което може да му навреди по някакъв начин на живота", сподели Илиян Илиев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 0
Анонимен
преди 1 година
Не мисля че момчето е виновноМоже и да не е наркоманНе е добро случилото сеНо и да го обвиняваш дотамКой е виновен Дале не са жертва и двете децаДеца.дали не крият за полож.в държавата и многото катастрофи Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
Аз
преди 1 година
Баси простотията. Има убит човек. Сигнализирай за неуместен коментар
1
11 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
Значи зъболекаря е виновен. Внос на опияняващи в-ва и разпространението им сред добрите и здрави младежи. Поредният много добър и никога не пил или взимал наркотици младеж. Всичките съседи и приятели го харесват. Ами да го направим депутат тогава. Да е образцов пример, като останалите там дето са с разни обвинения. Всяка седмица нов образцов пример. Всяка седмица ги защитават. Всяка седмица научаваме ново умение. Тази седмциа - какво да правим и ние след зъболекар. Сигнализирай за неуместен коментар