Мащабна спецакция на ГДБОП, разбиха група за трафик на мъже проститутки

Работили са основно в чужбина

29.04.2022 | 10:00 Редактор: Ваня Кузманова
Мащабна спецакция на ГДБОП, разбиха група за трафик на мъже проститутки

Мащабна операция на ГДБОП-МВР се провежда на територията на гр. София, гр. Тетевен и гр. Сливен, научи Bulgaria ON AIR от свои източници. 

По наша информация са задържани 4 лица, единият от които е криминално проявен. Те са участници в организирана престъпна група, занимаваща се с трафик на хора с цел сексуална експлоатация. 

Намираните жертви са лица от мъжки пол, като същите са проституирали в различни европейски държави. 

Организаторите са четирима сутеньори. Проститутките са 15 момчета между 17 и 25 години, като повечето са спортисти и борци.

Половината от тях не са били гейове, но заради добрите пари са се съгласявали да проституират. Работили са основно в чужбина, а услугите им се водили луксозни за по-платежоспособни чужденци в Европа.

В хода на претърсванията са открити ценности и предмети, имащи отношение към престъпната дейност на групата. Разпитани са множество свидетели, между които и пострадали лица. Работата по случая продължава.

Снимка:МВР

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
3 rate up comment rate down comment 5
Наблюдател
преди 2 години
Пак ли американците са виновни? Много бързо забравихме, как се целуваха уста в уста нашите от БКП с онези от ЦККПСС, при всяка тяхна визита. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 4
На това се казва дем
преди 2 години
В нашата родина. супи жалко, тъжно.... Стигнахме дъното. Това, което сащ искаше, го постигна. Да съсипе нашата родина. И сега какво оотук следва: ще се предадем докрай или ще се борим, срещу сащ, дори и с по-малко хора. Сигнализирай за неуместен коментар