Мъж, пребил до смърт с юмруци жена си, отива на съд

Убийството е извършено по особено мъчителен за жертвата начин

13.04.2022 | 15:25 Редактор: Елеонора Танева
Мъж, пребил до смърт с юмруци жена си, отива на съд

Софийската градска прокуратура внесе обвинителен акт в Софийския градски съд срещу 28-годишен мъж за убийство по особено жесток начин. 

Той и жертвата му живеели в апартамент в центъра на София. Често употребявали алкохол и се карали. При поредния скандал, на 24 април 2021 г. пред столичен магазин. 31-годишната жена го ранила със стъкло от бутилка във врата. Скандалът продължил в жилището им след полунощ. 

Мъжът удрял с юмруци в главата жената. Тя получила закрита черепно-мозъчна травма, довела до оток на мозъка и парализа на жизнено важни центрове на сърдечносъдовата и дихателната системи. Жената починала след няколко часа.

Според обвинителния акт убийството е извършено по особено мъчителен за жертвата начин. Причинените ѝ наранявания са довели до силни болки и страдания, продължили не по-малко от два часа. През това време тя е била в състояние психически да осъзнава и емоционално да  преживява случващото се с нея. След това е настъпило постепенно замъгляване на съзнанието ѝ и неговата пълна загуба.

Мъжът не се признал за виновен. Той е чешки гражданин, със средно образование, неосъждан.

Предстои насрочване от Софийския градски съд на разпоредително заседание по делото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
dimitrovanedalka924@
преди 2 години
Този мъж заслужава за най-жестокото наказание .Жалко за младото момиче Сигнализирай за неуместен коментар