Шокиращи разкрития и много въпросителни около прегазеното край Гоце Делчев момиче

Задържани са шестима души за умишлено престъпление

30.01.2022 | 18:33 Редактор: Здравко Черкезов

Жестока смърт на пътя. Младо момиче беше прегазено край Гоце Делчев. Разследва се умишлено престъпление. Задържани са шестима души.

17-годишното момиче губи живота си на пътя между селата Хвостяне и Дъбница.

"Същата е била там с още две лица, които към момента са установени като спътници, с които е пътувала в автомобила", обяви Георги Мадолев от Окръжната прокуратура в Благоевград

Жената внезапно слиза от колата, в този момент преминаващият автомобил я прегазва.  

"Сега се установяват причините, поради които е напуснала този автомобил, къде се е намирала на пътното платно и как е станало, в какво положение е било тялото, когато е била блъсната, когато е била прегазена. Сега се установява кога я е прегазил и дали е била жива, когато я е прегазил", обясни Мадолев.
 
В другия автомобил са пътували четирима мъже. Шофьорът шофирал дрогиран. 
 
"Сега установяваме всичките тези обстоятелства – разбрали ли са, не са ли разбрали в какво положение е била пострадалата, дали е била жива, или не е била жива, всичките тези неща сега стоят пред разследването като въпроси, които трябва да бъдат установени", уточни окръжният прокурор.
 
В региона всички са потресени от смъртта на момичето. Дали върху момичето е било упражнено насилие преди да се озове на пътното платно, ще трябва да покаже аутопсията на тялото ѝ.

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК