Съдят трима абдали, крещели пред кафене и налетели на бой на полицаи

Единият отправил многозначителната заплаха: "Ще ви избия! Вие знаете ли кой съм аз?"

21.12.2021 | 17:25 Редактор: Здравко Черкезов
Съдят трима абдали, крещели пред кафене и налетели на бой на полицаи

Софийската районна прокуратура повдигна обвинения срещу срещу трима мъже за извършени хулигански действия пред столично кафене, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

На 12.03.2021 г. около 20:00 часа, обвиняемите И.К., Р.К. и В.Р. извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото пред кафе на ул. "Константин Фотинов" в гр. София. Обвиняемите викали пред заведението, когато на място пристигнали полицаи, които им казала да предоставят личните си документи, за да бъде извършена проверка. Обвиняемите отказали два пъти.

Впоследствие, докато униформените проверявали документите им, обвиняемият И.К. отправил обиди и заплахи към  полицейски служител, като му казал : "Ще ви избия! Вие знаете ли кой съм аз?" и опитвал да вземе личната си карта от ръцете на полицая. През това време Р.К.  бутал и дърпал с ръце един от полицаите и се опитал да го удари с юмрук в главата и тялото. По време на проверката обвиняемият В.Р. нанесъл два удара с юмрук в областта на тила на един от полицейските служители и скъсал якето и панталона на друг.

Тримата са привлечени към наказателна отговорност. В хода на разследването са разпитани свидетели и са направени експертизи. Предстои делото срещу обвиняемите да продължи в съда.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Лили Барута
преди 2 години
Абдали в правителството, абдали и на улицата....свестни хора няма вече! Сигнализирай за неуместен коментар