Съдът пуска от ареста Кристиан Николов, подсъдим за убийството на Милен Цветков

Имал добро поведение в затвора, получил похвали от ръководството

01.09.2021 | 16:00 Редактор: Елеонора Танева
Съдът пуска от ареста Кристиан Николов, подсъдим за убийството на Милен Цветков

Софийският градски съд реши да освободи подсъдимия за смъртта на журналиста Милен Цветков. Магистратите наложиха по-лека мярка на Кристиан Николов - "домашен арест", а причината е "добро поведение". 

Според градските съдии 23-годишният Николов е работел усърдно и е получил похвала от началника на следствения арест. Решението не е окончателно и ще бъде обжалвано пред апелативните магистрати. Дотогава Николов ще остане в ареста.

Делото за смъртта на Милен Цветков е във финалната си фаза, като на следващите заседания трябва да бъдат представени и последните психологически експертизи. Тогава ще стане ясно дали става въпрос за умишлено убийство, каквото е обвинението, или за смърт по непредпазливост.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Илиана
преди 2 години
Тази съдебна система трябва да си ходи. Не върви нищо с нея. Един умен човек беше убит от един *** и го пускат заради "Добро поведение"!!?????!!!!! Този млад *** трябва да лежи най-малко 10 години за убийството на Милен Цветков. Или отново майка му е платила на съдиите, на шефа на затвора, на няколко полицаи ни хайде, Добро поведение. Хора, осъзнайте се, това не е нормално, не е нормално..... Сигнализирай за неуместен коментар