Масово меле в Благоевград, 38-годишен е ударен с бутилка, 15 са задържани

Ромската махала "Предел" е блокирана от полиция и жандармерия

03.07.2021 | 21:16 Редактор: Искра Ангелова
Масово меле в Благоевград, 38-годишен е ударен с бутилка, 15 са задържани

38-годишен мъж е ударен с бирена бутилка по главата след сбиване в ромската махала "Предел" на Благоевград, след преглед е освободен.

Сигналът за масовия бой е подаден малко преди 18 ч. Махалата е блокирана от полиция и жандармерия, сбиването е прекратено, 15 души са задържани.

Според жители на махалата са се чули изстрели, най-вероятно те са от полицията, които са стреляли във въздуха, за да овладеят сбиването.

След скенер в МБАЛ-Благоевград е установено че пострадалият В.Д. няма тежка травма, полицията го прибра за да даде писмени показания, информира БГНЕС.

Не е ясна причината за масовото сбиване. По начало от снощи подстъпите към ромската махала са блокирани от жандармерията като превантивна мярка срещу търговията с гласове.

В неделя в Благоевград се провежда балотажът за кмет на града. Кандидатите са Илко Стоянов от "Има такъв народ", подкрепен и от коалицията "Изправи се! Мутри вън! и отстраненият от съда инж. Румен Томов-независим, но подкрепен от БСП. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Спомням сй Емсй от казармата 1993Горна баня За *** той беше цар Никога няма да каже нещо лошо Имаше и красив Индия вид За останалите имам друго мнение Така е и прй български произход явно Сигнализирай за неуместен коментар