Футболни хулигани почти убиха млад мъж в София, вече месец няма задържани

15-ина души нападнали Ангел пред дюнерджийница в "Младост"

02.03.2021 | 13:55 Редактор: Тодор Петров

Млад мъж е бил нападнат, пребит и намушкан с нож от маскирани мъже в столичния квартал "Младост". Вече месец близките му чакат реакция от институциите, но задържани няма.

На 3 февруари Ангел и негов приятел влизат в дюнерджийница на пазара на столичния квартал "Младост" 4. Иван разказва, че нападението се е случило пред очите на всички на спирката и на оживения пазар.

Докато си чакат дюнерите, полита бутилка към тях. Двамата излизат да видят какво се случа и се изправят срещу 15-ина маскирани и въоръжени с тръби хора, които ги нападат. Маскираните нанасят побоя без всякакви задръжки пред очите на всички.

"Брат ми пада, повален е, наръган на няколко места в краката. Предполагам, че са футболни фенове. Човекът, с когото е бил брат ми, е бил с шапка на футболен клуб. Друга причина е, че подобен инцидент е имало ден или два по-рано. Прилича на организирана вендета", сподели Иван Петров, който е брат на потърпевшия.

Състоянието на 31-годишния мъж все още е изключително тежко, а лекарите не се ангажират с прогноза дали ще успее отново да проходи.

"Абсолютно чудо е, че е жив. Поне така казаха лекарите, защото единият разрез е минал на милиметри от артерията на лявото бедро, другият разрез му разкъсва седалищния нерв", коментира още брат му.

От СДВР заявиха за Bulgaria ON AIR, че работата по издирването на нападателите продължава. а по досъдебното производство са назначени и много експертизи.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
гражданин
преди 3 години
Как е възможно да бъде открит след като предстоят избори Всички бивши и настоящи МВР са на челно място в депутатските листи на ГЕРБ .МВР е политизирано пряко еднолично ръководено от Борисов .Не ще ги открият защото тези ще контролират електората на ГЕРБ . Сигнализирай за неуместен коментар