Закопчаха рецидивист за кражбата от възрастната жена в Горна Оряховица

52-годишният мъж от село Асеново е многократно осъждан

19.11.2020 | 13:05 Редактор: Ивет Арабова
Закопчаха рецидивист за кражбата от възрастната жена в Горна Оряховица

За броени часове горнооряховски криминалисти задържаха извършителя на грабеж над 91-годишна жена от железничарския град. Сигнал за случая е подаден във вторник сутринта. Това съобщиха от пресцентъра на МВР-Велико Търново.

Пристигналият на мястото полицейски екип е изяснил, че докато се е прибирала към дома си възрастната жена е била застигната от непознат мъж, ударена и съборена на земята. След това нападателят отмъкнал портфейла с 495 лв. и побягнал.

Жената е била откарана в Спешна помощ – Горна Оряховица и след преглед е била освободена за домашно лечение с охлузвания.

От проведените незабавни действия по разследването криминалистите влезли в дирите на извършителя – 52-годишен криминално проявен, многократно осъждан  за престъпления против собствеността и личността от с. Асеново, известен като "Джуката".

Вчера мъжът е задържан от автопатрул на в центъра на областния град. Той е привлечен като обвиняем и с постановление на Окръжна прокуратура – В. Търново е задържан за 72 часа. Работата по документиране на престъпната му дейност продължава.

Снимка (Архив): Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
"Джуката",това нищожество, сигурно си има име.Близък на тази възрастна,безпомощна жена,ако има топки,трябва да "осъди"този търтей свикнал да има без да работи.С бок..ка на обществото трябва да сме непримирими. Сигнализирай за неуместен коментар