500 лв. парична гаранция за мъжа, обвинен за хулиганство на бул. "Ситняково"

Магистратите заявиха в мотивите си, че и жената го е провокирала

20.08.2020 | 21:27 Редактор: Ралица Братанова
500 лв. парична гаранция за мъжа, обвинен за хулиганство на бул.

500 лева парична гаранция за 25-годишния Георги Георгиев, обвинен в хулиганство и повреждане на чужда собственост. Той е един от задържаните за случая с блокираната кола на протеста пред румънското посолство в понеделник вечерта.

Тази вечер съдът не уважи искането на прокуратурата за постоянен арест и допълни, че шофьорката сама е изложила на риск децата си.

25-годишният Георги Георгиев е с две обвинения - за хулиганство, отличаващо се с изключителна дързост и за нанасяне на повреди по автомобила. 

Свидетели на случилото се обаче не бяха допуснати в съдебната зала. Над 2 часа съдът изслушва обвинението, което поиска Георгиев да остане зад решетките.

По време на разследването са разгледани всички видеозаписи, включително кадрите от трафик камерите на кръстовището.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Стефан
преди 3 години
Няма такава държава!Нама такова правосъдие!Някой помисли ли за състоянието на двете деца в колата?Може ли да се блокират важни артерии от групи по 10-15 души.Всеки може да изкаже своето мнение.Да протестира мирно колкото си иска.Не да създава блокади и след 12ч работен ден да не може човек да се пребере. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
А на жената каква глоба ще и наложите, че се е опитала да гази хората? Или нейното не е нередно? Сигнализирай за неуместен коментар