Екшън на Орлов мост: Задържаха Петър Кърджилов, нападнал възрастна жена

Размахвала бастун и ги обиждала, твърди той

31.07.2020 | 09:35 Редактор: Тодор Петров
Екшън на Орлов мост: Задържаха Петър Кърджилов, нападнал възрастна жена

Екшън при палатковия лагер на Орлов мост. Възрастна жена опита да развали изписания с трева от протестиращите надпис "Оставка". По думите им тя им е посягала с бастун и ги е обиждала.

"Не сте вие, които ще ми кажете откъде да мина", настоя жената, която твърди, че Петър Кърджилов, близък до бившия кмет на "Младост" - Десислава Иванчева,  я е нападнал.

Секунди по-късно той бе задържан от полицаите. Кърджилов не спираше да крещи, че го боли и моли полицаите да отхлабят белезниците и да не го притискат.

"Помощ! Боли ме, мачкат ме! Няма причина за ареста ми. Госпожата ни псува и посяга с бастун, а ние сме тук да се борим срещу мафията", крещеше той.

Минути след инцидента активистът на "Зелените" беше отведен от полицаите, докато други протестиращи се застъпиха за него и многократно запитаха униформените защо го арестуват. В Първо районно управление за разпит е и жената, твърдяща, че е нападната от Кърджилов.

Снимки: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


2
5 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Смела жена, отстоява си правата. Тия какво се лигавят в центъра на София, ядат и пия само и блокират града.Дразнят много. Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 6
Рогач
преди 3 години
Защо пенсионерката от провинцията е в софия и то точно на орлов мост Моля да отговорят от нова тв,както и от герб. Сигнализирай за неуместен коментар