Пиян 21-годишен шофьор смачка 5 паркирани коли в Пловдив

Водачът и неговият спътник са откарани в болница

13.05.2020 | 12:34 Редактор: Тодор Петров

Пиян млад шофьор удари 5 паркирани коли тази сутрин в Пловдив. При инцидента са пострадали водачът и неговият спътник, а материалните щети са големи.

Установено е, че 21-годишният шофьор на "Рено Меган" с бургаска регистрация, се е блъснал последователно в паркиралите пред блока автомобили. Нaй-пострадал е автомобилът на Златка Терзиева, която се е събудила в мига на инцидента. 

"Както си спях, чух един голям бум. Станах да видя през терасата какво е станало. Видях двете момчета, които щукаха около колата притеснени", сподели потърпевшата.

Младият шофьор, причинил катастрофата, е с наранявания в зоната на лицето и главата. Заедно със своя спътник са откарани в боница. С техническо средство е установена употреба на алкохол - 0.96 промила. 

Сериозните материални щети след сблъсъка оставят без автомобили няколко семейства. Колата на Златка Терзиева не подлежи на ремонт А хората от района са възмутени, че булевардите всяка вечер се превръщат в скоростни писти и такива инциденти не са изключение.

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Няма да му направят нищо и това е жалкото...0,96 не е като 1.2 . Да му повдигнат колективен иск за щети. Сигнализирай за неуместен коментар