Дрогиран мъж без книжка се опита да мине през КПП на изхода на Варна

Той е стар познайник на полицията

22.04.2020 | 16:06 Редактор: Ралица Братанова
Дрогиран мъж без книжка се опита да мине през КПП на изхода на Варна

Без книжка и под влиянието на марихуана, 46-годишен мъж от Варна се опита да премине през КПП-то по пътя за Бургас, съобщават от МВР-Варна. Мъжът е стар познайник на полицията. 

Но при извършване на полицейска проверка е установено, че шофьорът е без книжка - свидетелството му за правоспособност е отнето като административно наказание за нарушение на закона за движение по пътищата.

Автомобилът пък бил с прекратена регистрация, а мъжът е употребил наркотични вещества. 

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


2
3 rate up comment rate down comment 1
мда
преди 4 години
Те тая дрога в запас ли я имат ? За диларите няма ли проверки как става движението? Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 1
Славчо Хаджийски
преди 4 години
Крайно време е така да се промени закона, че "старите познати на полицията " ако не за постоянно, то поне периодично (примерно всяка година по един месец в следствието за опресняване на знанията) да се прибират на топло, за да си отдъхва и обществото и полицията. Чумата да ги смете, дано! Сигнализирай за неуместен коментар