18-годишен блудства с жена на 92г., след което я ограби

От прокуратурата са категорични, че противодействието на битовата престъпност остава във фокуса на органите на реда

20.04.2020 | 19:25 Редактор: Юлия Христова

92-годишна жена от странджанското село Звездец е била ограбена от 18-годишен младеж от ромски произход. Криминално проявеният мъж е извършил и блудствени действия с нея. Той е задържан под стража. Престъплението е извършено на 15 април в полунощ. 

Баба Милка не може да се отърси от ужаса от преживяното насилие. Спомня си ясно как младежът разбива вратата на къщата и се надвесва над леглото и с нож и ножица.

18-годишният Райко задига от възрастната жена 76 лв. и 45 стотинки, скрити под възглавницата ѝ. После извършва блудствени действия с нея. 

На сутринта я открива жената, която се грижи за нея. Баба Милка живее сама и от 5 години е почти неподвижна.

18-годишният насилник е внук на жената, която доскоро се  е грижила за пострадалата.

В странджанското село Звездец живеят шепа възрастни хора. Останалото население са роми. 

От прокуратурата са категорични, че противодействието на битовата престъпност остава във фокуса на органите на реда, въпреки въведеното в страната извънредно положение.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Петрана Петрова
преди 4 години
Ами! Противодействие... Преди година и половина някой се опита да заколи майка ми (малко след полунощ) в къщата й в Пазарджик)... Пазарджишката полиция така и не го намери... Накрая прокуратурата се опита да си измие ръцете с влизане в чужд дом нощем ... Потърчах по инстанции и въз основа на медицинското свидетелство решиха, че има лека телесна повреда от неизвестен извършител, за да може по-скоро да се забрави случая ... Попада в архива за около година ... Кой да види, че има опит за убийство? Сигнализирай за неуместен коментар