Повдигнаха обвинение на шофьора, убил Милен Цветков (Обновена)

Майка му - Десислава Пешева, също е задържана за 24 часа

20.04.2020 | 16:05 Редактор: Искра Ангелова

Повдигнаха обвинение на 22-годишния шофьор, който отне живота на журналиста Милен Цветков. Той беше отведен от столичното 4-то полицейско управление в националното следствие. 

На излизане от Районното управление той запази мълчание и не отговори на въпросите защо се е качил зад волана, след като е употребил наркотици и карал ли е с превишена скорост.  Мълчание запази и адвокатът му.

Задържана е и майка му, която е съдружник с алкохолния бос Миню Стайков във "Винпром Карнобат". Причината - колата, която е управлявал Кристиан Николов, е собственост на фирмата ""Десислава Пешева комерс". Тази фирма е спечелила обществени поръчки и именно заради това от "Икономическа полиция" започват разследване как фирмата е успяла да закупи високоскоростния автомобил.

След разпит е станало ясно, че тя също ще бъде задържана за 24 часа.

В сградата на СДВР се намира и синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов. Той също е задържан за 24 часа.

Софийската градска прокуратура ще поиска постоянно задържане под стража за Кристиан Николов.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Iva
преди 4 години
Мамин ***, надрусан ще кара кола за хиляди евро, не виждам никакво бъдеще за този ***, не искам да виждам... Трудно мога да си представя, че ще получи присъда.... Срам и позор, аман от мамини синчета в тая държавица.Покой и светлина на душата на Милен, сила и кураж на близките му, дано има присъда за убиеца. Сигнализирай за неуместен коментар