Милен Цветков загина при тежка катастрофа в столицата (обновена)

Журналистът е издъхнал напът за болницата

19.04.2020 | 21:15 Редактор: Тодор Петров
Милен Цветков загина при тежка катастрофа в столицата (обновена)

Известният журналист и телевизионен водещ Милен Цветков загина в тежка катастрофа навръх Великден. Сигналът за инцидента е получен в 18:18 ч в неделя. Катастрофата е станала близо до столичен мол на бул. "Черни връх" в София. 

Блъскат се лека кола, шофирана от Милен Цветков, и джип, управляван от 22-годишен мъж. Журналистът е починал в линейката на път за "Пирогов". Бил е с много тежки травми. 

На 22-годишния мъж, управлявал джипа, е направен тест за употреба на наркотици, който е показал наличие на канабис и амфетамини. Мъжът е арестуван за 24 часа. 

Изясняват се причините за тежкия инцидент. Вероятно става дума за несъобразена скорост от страна на 22-годишния водач. По непотвърдена информация Милен Цветков чакал на червен светофар, когато другата кола се забила в задната част на автомобила му.

Милен Цветков е роден през 1966 г. в София. Кариерата му започва в БНТ като репортер на предаването "Ку-ку". Бил е репортер в "ТВ Неделник" и "Отзвук". След това Милен Цветков е бил водещ на "По света и у нас". 

Професионалната му кариера минава през годините и през Нова телевизия, различни радиостанции и частен бизнес. Само преди 22 дни журналистът се върна на екран като водещ на предаването ''Алтернатива'' по TV1. Милен Цветков бе известен със своя провокативен и нестандартен стил, който никога не оставяше зрителите и събеседниците му безучастни.

Bulgaria ON AIR изказва съболезнования на семейството на приятеля и колегата Милен Цветков.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
1 rate up comment rate down comment 0
Почивай в мир, Милен
преди 3 години
Толкова нелепо, без никаква вина! Много съжалявам, това е ужасно :( Сигнализирай за неуместен коментар
2
3 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Бог да го прости Милен...казват че на празници си отиват добрите хора... Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Ужас. Какъв е бил този удар, колата все едно е смачкана с преса... Сигнализирай за неуместен коментар