Дрогираният убиец на Милен Цветков е летял с над 100 км\ч (+ВИДЕО)

По неофициална информация това е 22-годишният Кристиян Николов

20.04.2020 | 12:35 Редактор: Тодор Петров

22-годишният шофьор, който отне живота на журналиста Милен Цветков, е задържан за 24 часа в 4-то Районно полицейско управление в столицата, съобщиха от МВР. Инцидентът стана снощи на булевард "Черни връх". При удара автомобилът на Цветков е изхвърлен на 20 метра напред. 

Малко след 18 часа става катастрофата, при която загива известният журналист. Колата на Цветков изчаква на червен светофар, когато отзад връхлита Audi Q7. По думите на очевидци джипът е летял с над 100 км\ч при ограничение в този участък 50 км\ч. 

Следи от спирачен път няма. По неофициална информация зад волана на Audi-то е 22-годишният Кристиян Николов - син на бизнесдамата Десислава Пешева, която е съдружник на алкохолния бос Миню Стайков. В пробата на Кристиян са открити следи от канабис и амфетамини.

Според полицията младежът няма предишни сериозни нарушения. В пътното му досие има записано едно нарушение по закона за движение по пътищата, но то не е съществено.

В интернет обаче са качени кадри, на които същият автомобил извършва пътни нарушения. Според Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики, на кръстовището на катастрофата има обстоятелства, които предполагат инциденти. 

"Има доста знаци, които са погрешни, има следи от други пътни инциденти, има сгрешени знаци, които заблуждават водачите. Пешеходците тук не се намират в безопасност", коментира Русинова.

Вижте още в репортажа на Иван Кънчев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
5 rate up comment rate down comment 1
кккккк
преди 4 години
Максимална присъда за този убиец!!! Сигнализирай за неуместен коментар