Какво вещаят числата за деня на балотажа?

В "България сутрин" говорят астрологът Даниела Евстатиева и нумерологът Ели Маринова

07.11.2016 | 10:17
Какво вещаят числата за деня на балотажа?

Резултатите от изборния ден отговарят на очакванията. Това, което смятах, че ще бъде територия на битката, се оказа точно така. Двамата финалисти са представители на две гранични позиции на знака Близнаци застават в момента един срещу друг в това късно поле и всеки ще трябва да се пребори за своята преднина. По-сложна е конфигурацията с подкрепите. Това посочи в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR астрологът Даниела Евстатиева.

По думите на нумеролога Ели Маринова числата показват, че на първите две места са Румен Радев и Цецка Цачева, но нещата са се обърнали при следващите кандидати.

"Румен Радев беше по-предвидим за мен. Той се представи според неговите числа. Цецка Цачева очакваше повече гърбът да помага, отколкото тя, въпреки че положи доста усилия", каза Маринова и допълни, че за балотажа нещата отново са 50 на 50.

Астрологът посочи, че характеристиката на 13-ти (денят на балотажа) е съвсем различна от тази на 6-ти (денят на изборите) и допълни, че жените гласоподаватели ще имат много сериозна роля.

"Дата 13-ти дава преднина на кандидата, който има по-добър технически интелект и умения. Денят дава възможност семействата, които са партиите всъщност, да бъдат изчистени от всякакви противоречия. Тук имаме сериозна разлика между кандидатите, тъй като ИК и партия са различни неща и символи в астрологията", обясни Евстатиева.

Тя каза още, че датата 6-ти има силни позиции, които обаче не се повтарят в датата 13-ти.

"Има съвсем нови изисквания към подхода на кандидатите на този ден и това е да приемат дозата риск", допълни астрологът.

Нумерологът посочи, че 13-ти е число на изпитанието и спазването на граници и норми.

"Денят е доста тежък. в него трябва да се спазват правилата и да се обърнем и към корените, защото това в нумерологията говори за семейство, фамилия и корени. 13.11.2016 г. за мен е по-добър за Румен Радев", категорична е Ели Маринова.