Какво правят жените, докато мъжете им гледат европейското по футбол?

Често пренебрегвани заради случващото се на футболното игрище, дамите се "заиграват" на друго поле - на изневярата

12.06.2016 | 11:24 Редактор: Луиза Божинова
Какво правят жените, докато мъжете им гледат европейското по футбол?

Европейското първенство по футбол във Франция започна. Много мъже ще прекарат следващите дни "залепени" пред телевизионния екран. За техните отегчени половинки обаче това ще бъде повод да се отдадат на кръшкане, пише в. "Дейли стар".

Изданието цитира резултати от проучване, направено във Великобритания сред повече от 5000 потребители на сайта за извънбрачни афери - "Глийдън". Анкетата показва, че една четвърт от британките ще предпочетат да се срещат с любовниците си, отколкото да си губят времето в компанията на захласнатите си по футбола съпрузи.

"Често пренебрегвани заради случващото се на футболното игрище, жените се "заиграват" на друго поле - на изневярата", казва говорител на сайта.

Само 12 процента от анкетираните дамите ще  гледат футболни мачове заедно със своите съпрузи или партньори, а други 34 процента - планират да се виждат с приятелки, докато половинките им "зяпат" футбол. 27 на сто от представителките на нежния пол ще отделят време за самите себе си, докато мъжкото внимание е насочено другаде.

Междувременно 76 процента от участвалите в допитването мъже са признали, че са използвали "ходенето на мач" като извинение за извънбрачните си афери.

От "Глийдън" отбелязват също, че по време на Световното първенство по футбол през 2014 г. са отчели увеличение с рекордните 71% на регистриралите се жени по време на шампионата.