Седмичен хороскоп за всички зодии до 2 юни

Динамичен и нееднозначен период за Козирозите

26.05.2024 | 21:30 Редактор: Тодор Петров
Седмичен хороскоп за всички зодии до 2 юни

Овен

Приемайте събитията спокойно и с чувство за хумор. Не всичко ще се случва според предположенията ви, но това съвсем не означава, че сте в губеща позиция. Ориентирайте усилията си в две направления – създаване на ред във всички сфери на дейност и стабилизиране на постигнатите параметри. 

Телец

Значимите събития, предизвикани от непредвидени промени, ще засегнат предимно професионалната сфера. Първоначално ще изглеждат страховити. Може да става дума за фалит, освобождаване от работа, нетърпими конфликти, но не бързайте с окончателните заключения.

Старото се руши, за да започне изграждането на нещо ново, от което се очаква да е и по-хубаво.

Близнаци

Настроението ви стремително ще се повишава. Ще успеете да реализирате по най-добрия начин намеренията си, ако са свързани с недвижимо имущество или подобряване на домашния бит и интериор. Вероятно ще получите интересни на пръв поглед оферти за промяна на работното място, но не си заслужава да бързате.

Рак

Един от сравнително спокойните ви периоди, когато няма да се налага да бързате и с каквито и предизвикателства да се налага да се справите, ще можете да ги обмислите без напрежение. Ще намерите сполучливо решение на някои семейни разногласия.

Лъв

Вълнуващите преживявания ще се случат предимно на работното място. Вероятно ще получите допълнителни приходи за изпълнени преди време задължения. Партньори, с които работите отскоро, интензивно ще се интересуват от мнението и професионалните ви препоръки. Ще създадете също нови контакти, от които ще пристигнат предложения за допълнителна работа.

Дева

Съществените ангажименти ще се разгърнат в две направления. Или ще се наложи да се занимавате с ремонт, строителство, закупуване на недвижимо имущество, обзавеждане. Или с организацията на продължително пътуване, преместване на ново работно място, местоживеене.

Източник на личните или по-скоро домашните проблеми, може да се окажат междуроднинските отношения между вас и децата или родителите ви.

Везни

Събитията може да не са жизнеопределящи, но ще са приятни, стимулиращи и ежедневни. Ще успеете да осъществите повече от едно свое желание, ако е свързано с кратко пътешествие, среща със стари приятели, които не сте виждали отдавна или не особено скъпа покупка, за която от доста време си мислите.

Скорпион

По обективни причини на моменти разходите значително ще превишават приходите ви. Ще се налага да действате бързо, решително, но обмислено и отговорно. Промените няма да са кардинални и ще са свързани с професионалните ви задължения и изяви. Обстановката на работното място на моменти ще е доста нажежена.

Стрелец

Ще се наложи непрекъснато да разпределяте силите си между домашните и професионалните ангажименти, бизнеса и децата си, обучението и грижата за близките. Сериозните затруднения ще са свързани с недостатъчно финансови наличности и необходимостта да се съобразявате с чуждо мнение.

Козирог

Динамичен и нееднозначен период. Събитията ще се развиват на спадове и възходи. Интересното е, че там, където сте били сигурни в успеха си, ще се разминете с него, а занимания, които не са ви били ясни и сте се съмнявали в себе си, ще се получат повече от добре. Проблемните ситуации ще са свързани с личните отношения.

Водолей

Още в самото начало на седмицата е възможно да получите допълнителни финансови постъпления от дейност, завършена в края на предишната година. Ще се почувствате не само доволни, но и окуражени, а и мотивирани за осъществяване на следващите си оригинални замисли. Бързо ще напреднете с тях, особено ако са свързани с използване на ресурсите на интернет.

Риби

Динамичен и едновременно с това доста напрегнат период. Изненади няма да липсват, но имайте готовност, че не всички ще са особено приятни. Затрудненията ще са предимно в професионалната сфера, уреждането на дългосрочни сделки, забавяне или отлагане на доставки, неуспешна връзка с отдалечените партньори.

Повече за всяка зодия четете в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay