Риана откровено: Ковид-19 ускори връзката ни с Асап, позволявам на Бог да ме води

Изпълнителката смята, че сегашната ѝ любов е различна от всичко, което е изживявала преди

09.05.2024 | 23:00 Редактор: Искра Ангелова
Риана откровено: Ковид-19 ускори връзката ни с Асап, позволявам на Бог да ме води

Риана започва романтичната си връзка с A$AP Rocky малко преди Ковид-19 да превземе света. Тя признава откровено, че пандемията е ускорила отношенията им.

"Ковид-19 ускори връзката ни, което почувствах, че е нещо, което Бог е знаел, че ни трябва, защото щяхме да си направим семейство. И ако не беше Ковид-19, щеше да ни отнеме много повече време да ни стане комфортно един с друг, дори да осъзнаем, че сме готови", обясни звездата пред списание "Interview".

Изпълнителката смята, че сегашната ѝ връзка е различна от всичко, което е изживявала преди. Тя винаги е била убедена, че A$AP Rocky ще стане страхотен баща. 

"Позволявам на Бог да води и просто се оставям. Защото в предишните връзки аз опитвах и опитвах, и давах най-доброто от себе си, и все още се чувстваш, сякаш не е достатъчно. Така че - когато някой те вижда изцяло и вярва в теб, и мисли, че заслужаваш да бъдеш майка на децата му, това е страхотно чувство. Аз чувствах същото към него. Аз знаех, че той ще е страхотен баща", коментира още Риана.

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС