Четири зодии могат да живеят и без социални мрежи

Не обичат да споделят лични неща в онлайн платформите, а предпочитат личната комуникация

09.05.2024 | 09:00 Редактор: Вяра Димова
Четири зодии могат да живеят и без социални мрежи

Има някои зодии, които не обичат да споделят лични неща в социалните мрежи, пазят връзките си, предпочитат традиционната комуникация и не са пристрастени към Facebook, Instagram, TikTok, X и др. Ето кои са те, според "Times Of India":

Рак

Тези зодии са познати като едни от най-чувствителните и емоционалните. За тях връзките са много важни, държат на семейните ценности и традиции, пазят прекрасни спомени за миналото. Затова са по-потайни в интернет, пазят личния си живот и не споделят много за него в мрежите. Предпочитат да разкажат какво се случва с тях на живо - на кафе или разходка с приятел, а не в чат или чрез постове. 

Дева

Девите са зодии, които са наистина практични, организирани, отговорни, сериозни. За тях социалните мрежи са загуба на време - разсейване от работа, амбиции, цели, семейство и т.н. Не са им големи фенове, имат ги заради работни ангажименти, но не гледат сериозно на тези мрежи. Те предпочитат да общуват лице в лице с колеги, познати, съученици, роднини, приятели.

Скорпион

Те са познати като едни от най-мистериозните и потайни зодии. Изобщо не обичат да говорят за личния си живот - дори на живо, а още по-малко - онлайн. Доверяват се трудно и споделят на много малко хора, и то не в мрежите. Тези зодии не изпитват нуждата да споделят всеки детайл от живота си в Instagram, Facebook и т.н. Това им се струва повърхностно и предпочитат да пазят личния си живот в тайна, информацията да си остане само за тях и понякога - най-близките. 

Четете повече в teenproblem.net.

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа

Снимка: pixabay