Риана, Тейлър Суифт, Кейти Пери... Кои звезди пропуснаха пищната "Мет Гала"?

Неясна е причината за отсъствието на Блейк Лайвли

07.05.2024 | 15:57 Редактор: Искра Ангелова

Тазгодишната "Мет Гала" отново прикова вниманието и беше залята от звездно присъствие. Но феновете на бляскавото събитие останаха изненадани от отсъствието на някои известни личности.

Риана, Блейк Лайвли и Кейти Пери бяха част от звездите, които пропуснаха "Мет Гала" поради различни причини - от натоварен работен график до вирусна инфекция. Някои двойки пък се разделиха, като само единият от партньорите се появи на бляскавия бал.

Риана

Всеки очакваше да види какво ще облече Риана за "Мет Гала" 2024, но надеждите на феновете се изпаряваха с всяко пристигане на друга звезда. След като червеният килим беше прибран и балът продължи зад затворени за медиите и фотографите врати, от списание People съобщиха, че Рири е болна и затова няма да присъства.

Според източник изпълнителката не е имала възможност да продължи традицията си на "Мет Гала" заради вирусна инфекция, която я е повалила само няколко дни по-рано. Риана е чест гост на модното събитие, като през последните години се появява заедно с приятеля си A$AP Rocky. Рапърът също е с отсъствие от тазгодишната гала, като най-вероятно е останал у дома, за да се грижи за любимата си и двете им деца.

Тейлър Суифт

Малко преди първия понеделник на май стана ясно, че Тейлър Суифт няма да бъде в Ню Йорк за Met Gala. Вместо това, носителката на 14 награди "Грами" ще се фокусира върху репетициите за подновяването на турнето си "Eras", което съвсем скоро ще започне своята европейска част. Първото участие на Суифт на Стария континент е в Париж на 9 май.

Блейк Лайвли

Безспорно една от най-бляскавите звезди на червения килим на "Мет Гала" всяка година е Блейк Лайвли. През 2022 година тя получи бурни овации за избора си на рокля, изработена в цветовете на Статуята на свободата. Тоалетът променяше нюансите си под светлината на прожекторите, впечатлявайки не само фотографите и феновете, но и всички останали присъстващи. Официалната причина за отсъствието на Блейк не е ясна, но е напълно възможно да е свързана с натоварения ѝ работен график.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа