Новолуние в Телец на 8 май носи положителни промени в живота

Ще се вдъхновим как да правим пари

07.05.2024 | 12:51 Редактор: Вяра Димова
Новолуние в Телец на 8 май носи положителни промени в живота

Очаква ни новолуние в знака на Телец на 8 май. Дава ни възможност да освежим и съживим определена област от живота ни. То е шанс да преноастроим енергията си. В знака на Телец това лунно събитие въвежда период на тих размисъл и определяне на намеренията ни. Априлското пълнолуние в Скорпион ни подложи на емоционално прочистване. Сега е моментът да прегърнете бъдещето с оптимизъм, като "посеем семена" за бъдещето.

Новолунието в Телец ще ни помогне да повишим нашата увереност и да предприемем значими стъпки към възстановяване на силата си. Новолунието през май ще се "присъедини" към Слънцето, Венера, Юпитер и Уран – в Телец.

Периодът е идеален да проявим всичко, върху което сме размишлявали, откакто ретроградният Меркурий приключи на 25 април.

Знакът на Телеца е известен със способността си да бъде доста упорит и решителен. Въпреки това, след като сме се ориентирали към това, което искаме да постигнем по време на това новолуние, енергията на неподвижния земен знак ще подхрани способността ни да се придържаме към стратегията си, за да осъществим целите си.

Тъй като Телецът се управлява от Венера, добре е да се съсредоточим върху стремежите, свързани с отношенията или изкуството. Ще бъдем вдъхновени как да правим пари, как да постигнем материалните притежания. Определено това новолуние ни насърчава да приветстваме положителната промяна в живота си.

Четете повече в az-jenata.bg.

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа

Снимка: pixabay