Не вярвайте на тези три зодии, дават фалшиви обещания

Искат да постигнат целите си, понякога си служат с измама

17.04.2024 | 21:00 Редактор: Толя Стоянова
Не вярвайте на тези три зодии, дават фалшиви обещания

Тези зодиакални знаци просто не могат да спазват обещанията си. Те искат да постигнат целите си, понякога си служат с измама, дават фалшиви и необмислени обещания, за да получат това, което искат. Ето кои са те според "Times Of India":

Близнаци

Близнаците са познати като много чаровни, харизматични и общителни зодии. Те доста бързо се адаптират и оцеляват във всякаква среда. Проблемът е, че това означава, че си менят мненията, забравят за думите и обещанията си, не може да се разчита на тях. Непостоянни са, непредвидими, не държат на своята дума, нерешителни са.

Везни

Везните са дипломатични, държат на спокойствието, хармонията във връзките и отношенията. Трудно им е да спорят, мразят скандалите и конфликтите, искат да има разбирателство. Затова започват да дават напразни обещания - за да постигнат някакъв мир и да успокоят другите.

Стрелец

Те са големи приключенци, оптимисти са, весели, държат да се забавляват. Но понякога всичко това ги прави безотговорни, прекалено безгрижни, невнимателни и мислещи само за себе си. Стрелците са свободолюбиви, обичат забавленията, тръпката, вълнението.

Четете повече в teenproblem.net.

Ще слеете ли майските празници и ще си вземете ли кратка ваканция?

Ще ги слея, има много празнични дни.
51%
Няма да ги слея, защото работата не ми позволява това.
28%
Няма значение, че ще редуваме почивни и работни дни.
21%
Общо 676 гласа

Снимка: Pixabay