Хороскоп за 11 април: Овните да внимават за здравето си, Близнаците - за парите си

Лъвовете да не дават обещания, които не могат да изпълнят

11.04.2024 | 06:00 Редактор: Елеонора Танева

Овен

Грижете се за здравето си и водете предпазлив начин на живот. Денят е подходящ да оставите зад гърба си лошите навици, на които робувате.

Телец

Склонни сте да бъдете груби и безпардонни, ако егото ви бъде наранено. Страхът ви пречи да се насладите на аспекти от живота, до които досега не сте се докосвали.

Близнаци 

Бъдете нащрек относно финансите си и внимавайте за какво харчите парите си. Задават се нови възможности в житейския ви път.  

Рак

Преследвайте целите си смело, колкото и нереалистични да ви се струват. Изпитвате порив за творческа дейност, чрез която да изразявате себе си и идеите, които имате.

Лъв

Не давайтe обещания на близките си, ако не сте убедени, че можете да ги спазите. Възникват неочаквани промени в живота ви, които ви заварват неподготвени.

Дева

Възможни са разочарования в любовен план, ако смятате, че връзката ви е в застой. Ваши минали избори оказват влияние над настоящето ви.

Везни

Саркастични коментари от ваша страна не са препоръчителни. Те могат да бъдат разтълкувани погрешно и да нараните чуждите чувства.

Скорпион

Планирайте пътешествие или вечеря за вашето семейство. Внимавайте за зложелатели в обкръжението си, които с лекота биха ви предали.

Стрелец

Среща със сродна душа е напълно възможна през днешния ден. В сложна финансова ситуация сте, която изисква от вас да бъдете гъвкави и да импровизирате.

Козирог

Наслаждавайте се на весел и спокоен ден, който се очертава за вас. Имате ясна представа какво търсите и какво искате от живота.

Водолей

Изпитвате порив на увереност и решителност в различни аспекти от живота си. Вдъхновявате хората около себе си и ги мотивирате да се развиват.

Риби

Не се отказвайте от мечтите си, въпреки трудностите. Чувствате се сякаш губите контрол над живота си.