Джорджина разкри как поддържа форма, тренира успешно и с децата си

30-годишната приятелка на Кристиано Роналдо се грижи редовно за своята фигура

10.04.2024 | 09:11 Редактор: Вяра Димова
Джорджина разкри как поддържа форма, тренира успешно и с децата си

Джорджина Родригес демонстрира сочните си извивки, докато тренира с някои от децата си във фитнеса. 30-годишната приятелка на Кристиано Роналдо доказа за пореден път своята отдаденост на здравословната рутинна тренировка, като 6-годишните близнаци Ева Мария и Матео следват нейните стъпки

Испанската красавица показа невероятното си телосложение в ягодови шорти за фитнес в комбинация с черен спортен сутиен. В краткия клип на Джорджина в Instagram Stories се вижда как тя помага на Ева да направи клекове на машина с тежести, като се уверява, че малката използва защитна възглавница за врата.

Визирайки упражнението, което Ева прави, Джорджина е написала: "El favorito de mamà @cristiano", което означава "любимото на мама".

Изглежда, че биологичната майка на двете по-малки дъщери на футболиста, която обаче се грижи отлично и за неговите други три деца, родени от сурогатна майка, е имала натоварен ден във фитнеса с децата си, тъй като преди това сподели друг клип на близнака на Ева – Матео, който също тренира напади.

Ева Мария и Матео Роналдо са придобити чрез сурогатна майка през 2017 г., а дъщерите Алана Мартина и Бела са родени от Джорджина. 39-годишната футболна легенда е баща и на 13-годишния Кристиано Роналдо-младши, но никога не е разкривал самоличността на майката на първородния си син.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС