Има причини 50-годишната Пенелопе Крус да изглежда така

Често я питат за остаряването, но тя не се впечатлява

29.04.2024 | 14:39 Редактор: Вяра Димова
Има причини 50-годишната Пенелопе Крус да изглежда така

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе Крус, достигна 50-ия си юбилей, но годините сякаш не ѝ личат. Наскоро тя каза пред списание "Ellle": "Да навърша 50, това е огромно, красиво нещо и наистина искам да го отпразнувам с всичките си приятели".

Факт е обаче, че родената в предградие на Мадрид звезда не е остаряла много-много от големия пробив в кариерата си отпреди повече от 25 години. Пенелопе продължава да има нежно лице без бръчки, гъста черна коса и фина, тонизирана фигура. Филмовата сирена успя да съхрани визията си много добре и днес изглежда сякаш е в 30-те си години, а не на 50.

Има причина обаче Крус да се старае да остане млада. Носителката на "Оскар" не само играе на големия екран, но също така е модел за "Chanel" и "Lancome", така че визията ѝ е основна в нейната кариера.

Съпругата на Хавиер Бардем, от когото тя има две деца  – син и дъщеря, е споделяла какви са усилията, които полага, за да съхрани младостта си. Тя е разкривала, че яде цели храни, използва кремове против бръчки, приема биоидентични хормони, тренира около четири пъти седмично, спи по 8 часа на нощ и медитира.

Звездата от "Ванила Скай" също каза пред списание "Elle", че често я питат за остаряването.

"Хората ме питат за възрастта, откакто бях на двайсет и нещо. Тогава бях по-притеснена, отколкото сега", сподели тя.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС