Ето кои зодии ще усетят пълното слънчево затъмнение на 8 април

Очаква се да бъде изключително събитие

05.04.2024 | 21:49 Редактор: Беатрис Младжова
Ето кои зодии ще усетят пълното слънчево затъмнение на 8 април

Пълното слънчево затъмнение настъпва на 8 април 2024 г. и се очаква да бъде изключително събитие. Ако живеете в САЩ, Канада, Англия или Мексико, това ще бъде възможност да станете свидетели веднъж в живота на подобно явление, тъй като такова нещо е видимо на отделни места от света само веднъж на всеки 400 години.

Експертните астролози в Psychic World се обединиха с Инбаал Хонигман, известен екстрасенс и астролог, за да дадат представа какво ще означава за вас пълното слънчево затъмнение:

Това пълно слънчево затъмнение се счита за особено късметлийско и ви очаква истинско удоволствие, ако станете свидетел на това, когато Луната застава между Земята и Слънцето, превръщайки за кратко деня в нощ. Но когато светлината се върне, яснотата също ще ви осени.

Но как можем да използваме това велико астрологично събитие, за да проявим най-смелите си мечти? Или да получим яснота за нещо, което някога сме изгубили като визия за бъдещето си?

"Слънцето представлява всичко, което е ясно, очевидно и разбираемо от само себе си. Тези неща ще бъдат скрити от Луната по време на пълното слънчево затъмнение, което представлява илюзия, заблуда и лудост. Това означава, че маргиналните идеи ще превземат основното мислене. В духовен план времето на слънчевото затъмнение е от голямо значение. Едно затъмнение може да промени времето, тъй като температурите падат и може да промени естествения модел на събуждане на тялото, причинявайки проблеми със съня", заявява Инбаал.

Две зодии ще са най-засегнати:

Лъв

Инбаал Хонигман казва: "Самото Слънце е управител на знака Лъв, така че този знак ще бъде засегнат по време на затъмнението. Лъвовете обичат да им се възхищават и да ги виждат, те се радват на внимание и положително подкрепление. Сенчестият характер на затъмнението може да върне Лъва обратно на земята и той ще се бори да процъфтява далеч от пълната слънчева светлина".

Овен

Затъмнението ще премине в знака на огнения Овен, което означава, че родените под тази зодия ще почувстват гнева на Слънцето. Овенът е директен и безстрашен огнен знак, който е щастлив да се изправи лице в лице с големи решения. Слънчевото затъмнение е труден момент за Овните, тъй като тяхната прямота е поставена под въпрос и потайността е предпочитана пред прямата честност.

Пълното слънчево затъмнение може да се види от по-голямата част от Уелс, Шотландия, северозападна Англия и крайния югозапад, от 19:55 до 20:18.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: Pixabay