Принц Хари и Меган Маркъл сменят титлите си?

Те може да станат херцози на Холивуд

03.04.2024 | 17:03 Редактор: Искра Ангелова
Принц Хари и Меган Маркъл сменят титлите си?

Принц Хари и Меган Маркъл поискаха от Чарлз III разрешение да сменят титлите си херцог и херцогиня на Съсекс на... херцог и херцогиня на Холивуд! Този ход може да им донесе милиони: Netflix вече е потенциално заинтересуван да плати големи пари, за да направи документален сериал за промяната на името на титлите им, дори ако не се случи абсолютно нищо интересно.

Промените най-вероятно ще бъдат обявени в интервю с Опра Уинфри, която, разбира се, ще се престори на шокирана, когато ѝ бъде съобщена новината, отбелязва OK Magazine.

Американските знаменитости, с които Хари и Меган се опитаха да се сприятеляват в Щатите, очевидно бяха объркани от титлите на херцога и херцогинята на Съсекс и редовно ги питаха: "Какво е Съсекс?" и "Съсекс ли е до Австралия?"

Кралският коментатор Бени Бонд каза: "Експертите казват, че Хари и Меган стават херцог и херцогиня на Холивуд и това може да струва десетки милиони".

Според експерта титлите херцог и херцогиня на Холивуд също биха могли да впечатлят много знаменитости. Това може да стане на фона на факта, че Хари се чувства застрашен от нарастващата връзка между принц Уилям и кралица Камила.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС