Хороскоп за 24 март: Затруднения за Лъвовете, Везните ще трябва да отложат планове

Скорпионите да довършат всичко започнато и изоставено

24.03.2024 | 07:45 Редактор: Деси Николова
Хороскоп за 24 март: Затруднения за Лъвовете, Везните ще трябва да отложат планове

Овен

Най-трудната ви задача ще е да вземете решение и то не, защото не сте достатъчно решителни, а защото всички предложения, които ви отправят ще да почти еднакво привлекателни. Печелившата тактика в такива моменти е да не бързате. Обстоятелствата ще ви подскажат правилния отговор.

Телец

Не се престаравайте и не се преуморявайте. Ако нещо ви тревожи, споделете го с близките си. Дори да не ви подскажат как да се справите, ще се почувствате много по-спокойни.

Близнаци

Стремежът ви към развлечения ще е почти неудържим. И тъй като сили не ви липсват, изразходвайте част от тях за създаване на ред и „поставяне на нещата по местата им“. След това, ще можете да разполагате с времето според предпочитанията си.

Рак

Разпределете деня си така, че да използвате част от него за хобито или друго занимание, което ви доставя удоволствие. Прегледайте предложенията за организация на лятната отпуска. Ще попаднете на интересни идеи.

Лъв

Ще се натъкнете на затруднения там, където най-малко сте очаквали. Ако не успеете да ги преодолеете спазвайки правилата, то по-добре е да изчакате.

Дева

Настроението ви няма да е съвсем свежо и ще сте доста раздразнителни. Не позволявайте на мрачните мисли да изпълнят съзнанието ви. В крайна сметка, действителността не е само черна или бяла, а палитра от различни цветове.

Везни

Обстоятелствата ще ви принудят да отложите подготвено пътуване. Не съжалявайте. Емоциите ще дойдат при вас, вместо вие да ходите при тях.

Скорпион

Довършете всичко започнато и изоставено. Изчистете "скелетите от гардероба" и "боклука под килима". Може да не го осъзнавате, но така ще създадете устойчиви условия за предстоящото ново начало.

Стрелец

Каквито и планове да имате за днешния ден, няма да ги осъществите, особено ако сте намислили да си почивате в тишина и спокойствие. Само който не се сети за вас, няма да ви потърси, за да ви занимава с проблемите си. От вас зависи да прецените кой наистина се нуждае от съдействие и кой просто си търси слушател.

Козирог

Обстановката ще е спокойна, нищо и никой няма да ви кара да бързате и да правите няколко неща едновременно. Ако не решите да реализирате най-амбициозните си планове, естествено. Оставете ги за друг ден, ще си направите услуга.

Водолей

Ще ви е трудно да се концентрирате дори в не особено сложни казуси. Намалете темпото, осигурете си заслужена почивка, която ще ви зареди с нова доза вдъхновение, съветва az-jenata.

Риби

Неспокойни сте и готови да се ядосате за дреболии, които при други обстоятелства дори не бихте забелязали. Останете в обичайната си обстановка в обкръжението само на близките. Каквито и да са споровете с тях, няма да се стигне до неприятни последствия.

Снимка: Freepic