Емили Ратайковски преживява развода с... уникални бижута

Превърна годежния си пръстен в символ на раздялата

22.03.2024 | 09:30 Редактор: Тодор Петров
Емили Ратайковски преживява развода с... уникални бижута

32-годишната Емили Ратайковски, която се раздели с филмовия продуцент Себастиан Беър-Маклард, от когото има 3-годишен син, през септември 2022 година след четиригодишен брак, празнува развода с няколко нови бижута. 

Авторката на книгата My Body сподели няколко голи селфита от спалнята си, на които с гордост показва два бляскави, ръчно направени пръстена от Alison Lou. Това е дизайнерската къща, която създаде оригиналния и единствен по рода си годежен пръстен Toi et Moi, с който Беър-Маклард поиска ръката на Емили.

От бижутерската къща казват, че поставянето на крушовидния диамант е било умишлено от страна на Емили, защото тя харесала идеята да носи бившия си брачен пръстен на кутрето. Що се отнася до новия ѝ пръстен, от марката добавят, че Ратайковски е искала свеж, но вечен дизайн и дори е била вдъхновена от пръстена на Риана, който тя носеше на средния си пръст на крака миналото лято.

Моделът споделя, че няма нищо по-добро от това да бъдеш в 30-те си години, все още секси, да имаш собствени пари, да осъзнаваш какво да правиш с живота си и всичко останало, като междувременно разбираш, че фантазията, за която си мечтала като малка всъщност не е точно това в реалния живот. 

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС