Хороскоп за 22 март: Добри новини за Козирозите, Девите да бъдат нащрек за околните

Водолеите да отложат пътуванията

22.03.2024 | 06:00 Редактор: Вяра Димова

Овен

Творческите дейности ви се отдават и се чувствате в свои води, когато ги практикувате. Въображението ви отличава от останалите хора и е ваша запазена марка.

Телец

Откриват се изкусителни възможности за вас в академичен план. Не ги изпускайте, защото те са шанс за вас да надградите знанията и уменията си.

Близнаци

Предстои ви натоварен и хаотичен ден в службата. Усърдният труд ще ви се отплати подобаващо, затова не се поддавайте на мързела!

Рак

Сравнението с хората около вас не ви се отразява добре и не е препоръчително – гледайте в своята паница. Не сте доволни от резултатите, които постигате в различни сфери от живота си.

Лъв

Впуснете се в екстремни и нови за вас преживявания. Непредвидените обстоятелства и ситуациите, в които попадате ежедневно ви помагат да опознаете себе си.

Дева

Бъдете нащрек за намеренията на хората около вас. Зложелатели се опитват да опетнят репутацията ви, важно е да не се предоверявате на сляпо.

Везни

Сблъсквате се с трудности в романтичните си взаимоотношения. Уважавайте своя партньор и бъдете лоялни към него, за да не навредите на доверието във връзката ви.

Скорпион

Задават се непредвидени харчове, които трябва да бъдете готови да платите. Спестовното отношение към финансите ви е необходимо днес.

Стрелец

Срещи с ваш бивш любовен партньор са крайно неподходящи. Вероятността да си тръгнете наранени и огорчени след това е огромна!

Козирог

Инвестициите през днешния ден ще се окажат печеливши за вас. Очаквайте добри новини от свой роднина, които ще ви изпълнят с щастие.

Водолей

Печеливш професионален проект ще окаже позитивно влияние на бюджета ви. Пътешествията не са за предпочитане днес – отложете ги за друг ден.

Риби

Днес има шанс да получите повишението, което дълго сте очаквали в службата. Умеете да изпълнявате няколко задачи едновременно, което само може да ви помага в работата.