Марс преминава в Риби на 22 март - трябва да бъдем по-предпазливи

Подходящ период за творчески идеи

19.03.2024 | 23:00 Редактор: Толя Стоянова
Марс преминава в Риби на 22 март - трябва да бъдем по-предпазливи

На 22 март огненият Марс преминава в знака на зодия Риби. Той ще се задържи така до 30 април. Каква енергия ни носи този транзит? Докато Марс е във водния знак, може да е по-трудно да бъдем инициативни в нещата, които се изискват от нас, особено ако ни липсва вдъхновение. Това е влиянието на Риби, защото това е зодиакален знак, който трябва да има причина или по-голяма цел, за да бъде мотивиран да предприеме действия.

Сложността на този транзит се крие и във факта, че докато Марс е в Риби, той ще трябва да коригира своите марсиански маниери, за да се приспособи към Рибите. Това няма да е лесно, тъй като рибите са мечтатели, те са свързани със състраданието, креативността, грижата и безусловната любов. Всичко това означава, че до 30 април ще ни се наложи да бъдем по-предпазливи във всичко. Разбира се, докато трае транзитът на Марс, това не означава, че няма да имаме и стремеж.

Въпреки че може да имаме по-голямо желание да мечтаем и да използваме въображението си по време на този транзит, Марс в Риби може да ни помогне да постигнем целите си, ако осъзнаем, че имаме космическа подкрепа да го направим. 

Марс в Риби работи чудесно, за да комбинира динамиката и състраданието. С помощта на Марс ще можем да настояваме нежно, да се изразяваме творчески и да се борим за по-висша цел. Периодът е особено добър да продължим напред в осъществяването на творческите си идеи, да заемем лидерска позиция в дадена област, да помагаме на другите. 

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay