Къде е Кейт Мидълтън? Появиха се множество конспирации около принцесата на Уелс

В социалните мрежи се появи твърдение, че BBC е получила предупреждение да бъде нащрек за извънредни новини

19.03.2024 | 21:11 Редактор: Деси Николова
Къде е Кейт Мидълтън? Появиха се множество конспирации около принцесата на Уелс

През последните няколко седмици кралското семейство на Великобритания е заобиколено от огромен скандал, след като стана ясно, че Кейт Мидълтън е подправила първата си семейна снимка след претърпяна коремна операция през януари. Това, което на пръв поглед изглеждаше като безобиден поздрав за Деня на майката, се превърна в причина за създаване на конспиративни теории не само за местонахождението на принцесата на Уелс, но и за нейното благополучие. Стигна се дотам, че някои фенове сметнаха, че Кейт всъщност е починала. 

Слуховете продължават да циркулират и сякаш като по учебник се появи и първото видео, на което Мидълтън се разхожда свободно след операцията си. От TMZ публикуваха клип, на който се виждат Кейт и Уилям, които се разхождат из фермерски пазар в Уиндзор тази събота. 40-секундния сегмент показва 41-годишния принц на Уелс и съпругата му, която носи ежедневни дрехи, напазарували и хванали по една пазарска чанта. Кейт се усмихва широко и разговаря със своя любим, докато вървят към паркинга. 

Това е първият път, в който Мидълтън е видяна на публично място, след като стана ясно, че тя е претърпяла коремна операция на 16 януари. През уикенда от The Sun съобщиха, че принцесата е изглеждала "щастлива, спокойна и здрава" по време на шопинг за плодове и зеленчуци в Уиндзор. Вестникът допълва, че двамата с Уилям са се разходили до местния пазар, който се намира на около 2 километра от дома им.

"Кейт пазаруваше с Уилям и изглеждаше щастлива и здрава", казва свидетел на разходката. Той допълва, че децата на двойката – Джордж, Луи и Шарлот – не са били с тях, но от The Sun съобщават, че Уилям и Кейт често наблюдават спортните им срещи през уикенда.

Не е изненада, че принцът и принцесата не взимат малчуганите със себе си на публични събития, тъй като в съобщението от замъка Кенсингтън, разкриващо за операцията на Кейт, бе заявено, че семейството се стреми да поддържа ситуацията колкото се може по-нормална и да осигури спокойно детство на бъдещите владетели.

Въпреки видеото, някои фенове не повярваха, че Мидълтън е добре. Те дори посочиха, че има значими разлики във визията ѝ, което ги навежда на мисълта, че това въобще не е тя. Разбира се, всички тези теории са в света на конспирациите, като засега нищо не е доказано. 

Конспиративните теории продължават, като в социалните мрежи се появи твърдение, че телевизия BBC, която е основен източник на кралски новини, е получила предупреждение да бъде нащрек за извънредни новини от двореца. Досега обаче няма потвърждение на подобни теории нито от канала, нито от кралското семейство.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС