Хороскоп за 17 март: Лъвовете и Скорпионите да се въздържат от резки изказвания

Близнаци, бъдете полезни в конкретния момент, бъдещето е пред вас

17.03.2024 | 08:47 Редактор: Тодор Петров
Хороскоп за 17 март: Лъвовете и Скорпионите да се въздържат от резки изказвания

Овен

Ако действате по правилата, нищо не би могло да попречи на напредъка ви. Обстоятелствата ще са предвидими и ще можете да се възползвате от тях максимално.

Телец

Въздържайте се от важни решения с продължителен ефект. Обмисляйте внимателно всички предложения, които получавате. Колкото и привлекателни да изглеждат, рано или късно може да се окажат бомба със закъснител.

Близнаци

Възприемчиви сте и на чувства, и на мисли, но повишената чувствителност от своя страна снижава практичността ви. Занимавайте се с ежедневни дейности, които не са свързани със сериозна отговорност. Бъдете полезни в конкретния момент, бъдещето е пред вас.

Рак

Обстановката ще е леко неясна и може да ви подтикне към крайности. Опитайте се да не преминавате от идеализъм до мнителност. И в двата случая решенията, които взимате, ще се окажат погрешни.

Лъв

Провеждайте разговорите си в границите на добрия тон и запазвайки реална самооценка. Желанието да изпъкнете, да привлечете вниманието, ще създаде погрешно впечатление у събеседниците и ще ги дистанцира от вас.

Дева

Проявете снизходителност към близките си и придирчивост към деловите партньори. Съобразете се не само с възможностите, но и с особеностите на характерите им.

Везни

Комбинацията между сензитивност и нестабилно настроение е сериозна предпоставка за проблеми. Ограничете контактите. Всяка дума, която прецените като неподходяща, може да ви извади извън релси.

Скорпион

Въздържайте се от резки действия и резки изказвания. Не забравяйте, че истината винаги има няколко изражения и измерения. За да уважават вашата гледна точка, приемете чуждата, независимо дали сте съгласни.

Стрелец

Избягвайте контактите с непознати и местата, където се провеждат публични мероприятия. Може да попаднете на мошеници или да станете жертва на посегателство.

Козирог

Въздържайте се от скъпи покупки и финансови операции на големи суми. Предметите, които придобивате може да се окажат некачествени, а трансакцията – погрешна, пише az-jenata.bg.

Водолей

Избягвайте кардиналните промени от всякакъв характер. Преценявайте изказванията си, следвайки правилото „казана дума – хвърлен камък“. Заради нещо, което ви изглежда незначително, ще влошите отношенията си необратимо.

Риби

Не проявявайте любопитство спрямо чужди тайни. Дори не се съгласявайте да ви ги споделят. Вероятността да попаднете в крайно неприятна ситуация не е за пренебрегване.

Снимка: Pixabay